Met onze kennis,
flexibiliteit en
kwaliteit verlegt
Schriek Techniek
grenzen.

Al meer dan vijftien jaar houdt Schriek Techniek bedrijven in beweging. Tijdens het oplossen van uitdagende problemen, het bedenken en realiseren van op maat gemaakte gereedschappen en grote onderhoudsprojecten waarin we onze kennis, ervaring en flexibiliteit kunnen toepassen.

Schriek
Techniek
denkt met
u mee

Wij zijn gedreven om zoveel mogelijk waarde te creëren voor de opdrachtgever en streven daarom naar continu verbetering. Om dit te bereiken denkt Schriek Techniek graag mee met uw organisatie en gaan wij het gesprek aan als wij verbetermogelijkheden zien in uw project.

Kernwaarden

De vijf absolute kernwaarden van Schriek Techniek zijn kwaliteit, verantwoordelijkheid, passie, verbetering en creativiteit. Voor ons zijn deze kernwaarden nauw met elkaar verbonden.

Kwaliteit is voor ons de absolute prioriteit. Een hoge kwaliteitsnorm is een vereiste om projecten succesvol af te ronden en de opdrachtgever een bevredigend resultaat te bieden. Bovendien hangt de veiligheid van mens en materieel in onze sector af van de kwaliteit van het geleverde werk. Om deze reden voelen wij ons sterk verantwoordelijk om te streven naar perfectie, voor de klant én de gebruiker. Echter, blijft er natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Daarom leggen wij de focus op continu verbeteren. Wij zijn ervan overtuigd dat passie en creativiteit dé ingrediënten zijn om dit te bereiken. Passie voor het werk resulteert in plezier in het werk. Dit is belangrijk om 'out of the box' te denken en grenzen te verleggen. Nét de extra stap zetten in de richting van een passende oplossing door creativiteit de vrije loop te laten.

Dit doen wij

Bij Schriek Techniek kunt u terecht voor diensten in allerlei vormen. Van het uitvoeren van onderhoud, revisie en modificaties aan voertuigen, componenten en machines tot het maken van 3D tekeningen in CAD software. Van metaalbewerking tot 3D printen om specifieke producten te leveren. Van geheel zelfstandig projecten uitvoeren tot meedenken in uw projectmanagement. Zowel in onze eigen werkplaats als op locatie. Wij passen ons graag aan, aan uw specifieke uitdaging.

Ons team van vakmensen bestaat uit een groep mensen die stuk-voor-stuk uniek zijn. Dit genereert een breed arsenaal aan kwaliteiten en specialiteiten. Daarmee dragen wij graag bij aan het bereiken van uw doelstellingen.